Bevestigingsmogelijkheden spandoeken

Spandoeken kunnen op diverse manieren worden bevestigd.
Het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe jij jouw spandoek wilt gebruiken.

Wil je het spandoek gebruiken als welkomst doek en hou je deze in de hand vast?
Makkelijk is om dan jouw spandoek met ringen in de hoeken af te laten werken, dan kun je deze later altijd nog ophangen.

Gebruik je het spandoek in een optocht, als demonstratiedoek of wil je deze gemakkelijk boven het publiek of de menigte uit laten komen terwijl je deze in de hand vasthoudt? Denk dan eens aan de afwerking tunnels! Door op de linker- en rechterzijkant een tunnel te maken en de bovenkant van deze tunnels dicht te stikken, kun je hier stokken in steken! Met de stokken kun je gemakkelijk jouw spandoek laten opvallen! Wel zo handig als je tussen veel mensen staat.

Ben je een zakelijke klant en wil je het spandoek aan de gevel bevestigen? Kies dan een bijpassend Aluminium Buizenframe. Aluminuim buizenframes zijn er ook in twee verschillende opties: vrijstaand of voor wand bevestiging.
Kies je voor een Aluminium Buizenframe voor aan de wand? Kijk dan goed wat voor bevestigingsonderdeel jij nodig hebt. Komt het buizenframe op een stenen of vlakke wand? Dan zijn de leuningdragers de perfecte bevestigingsoptie voor jou.
Leuningdrager                                                     Damwandsteun
Leuningdrager* (*oranje gedeelte geeft de buis aan)                                                                     Damwandsteun


Damwandprofiel
Komt het frame op een wand met een damwandprofiel? Kies dan voor damwandsteunen.

Een damwandprofiel vind je veelal op bedrijfspanden en gebouwen. Doordat dit geen vlakke ondergrond is, maar de diepte van de wand over de gehele afmeting van jouw frame verschilt, kunnen hier geen leuningdragers op geplaatst worden. Een damwandsteun is een grote plaat die de diepste gleuven overbrucht waardoor deze genoeg steun en draagvlak voor jouw frame biedt.
Zie hieronder voorbeelden van een bedrijfspand met damwandprofiel:

Voorbeeld damwandprofiel

               Pand met Damwandprofiel
Onlineprintwerk.nl levert diverse bevestigingsmiddelen zoals frames in allerlei maten en vormen. Het spandoek wordt met spanelastieken in het frame gehangen.
Onlineprintwerk.nl biedt de volgende mogelijkheden om een spandoek te bevestigen: 
- spanelastieken en ringen;
- tunnelzoom met koord of touw;
- dubbelzijdig tape;
- klittenband;
- buisframe met ingespannen spandoek. 
Comments