Maak je eigen EK spandoek
Maak je eigen spandoek voor het EK, laat zien wat je van de daken wilt schreeuwen. Hup Holland Hup. Of Oranje Boven, Nederland nr1, of ''uw bedrijfsnaam'' juicht mee!. Laat u EK spandoek bedrukken bij Spandoeken Maken!!
Maak je eigen EK spandoek op
www.EK-spandoek.nl
https://www.onlineprintwerk.nl/
Ek links op ek-wk voetbal.nl

EK nieuws

Willems: "De foutjes waren leermomenten"

Twee jaar geleden stond hij als 16-jarig broekie de WK-finale te kijken met zijn vrienden in een café in Rotterdam. Wie toen tegen hem gezegd had dat hij twee jaar later tussen die spelers op het EK zou staan, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Maar sinds hij in augustus van Sparta naar PSV ging, is het snel gegaan. "En het wordt alleen maar mooier", zegt de jonge linksback in gesprek met FCUpdate.nl.

Dinsdagochtend om 11.00 uur houdt Oranje een open training die volledig uitverkocht is. De eerste training van het Nederlands Elftal in het stadion van Wisla Krakau zal door meer dan 25.000 mensen bezocht worden.  
Lees verder >> terug naar spandoeken

De wedstrijden van het EK zijn nog steeds niet helemaal uitverkocht. Uit cijfers van de organiserende landen blijkt dat er nog ongeveer 10.000 kaarten beschikbaar zijn, vooral voor de wedstrijden in Oekraine. 

Maandag 04 Juni 2012 17:40 Spaanse elftal krijgt twitter-toestemming 
De spelers van het Spaanse elftal hebben maandagmiddag goed nieuws te horen gekregen van hun bondscoach. Vicente Del Bosque heeft het verbod op het gebruik van social media opgeheven, zo blijkt uit reacties van de spelers. 
Zondag 03 Juni 2012 12:30 Mathijsen speelt tegen Denemarken 
Joris Mathijsen zal hoogstwaarschijnlijk de eerste poulewedstrijd van Oranje spelen tegen Denemarken. De central verdediger van Malaga is na verwachting op tijd fit van zijn blessure. 
Lees verder >>
 terug naar spandoeken
EK-Spandoek is een initiatief van Onlineprintwerk

Zelf spandoek maken | Offerte | EK spandoekProducten | Voorbeelden | Links | Contact | Sitemap