ORANJE SPANDOEK

Maak je eigen ORANJE spandoek voor het WK, laat zien wat je van de daken wilt schreeuwen. Hup Holland Hup. Of Oranje Boven, Nederland nr1, of ''uw bedrijfsnaam'' juicht mee!. Laat u WK spandoek bedrukken bij Spandoeken Maken!!
Maak je eigen WK Oranje spandoek op http://www.wk-spandoek.nl
Wk links op ek-wk voetbal.nl

WK nieuws

Donderdag 01 Juli 2010 21:35 Van der Vaart op tijd fit
Rafael van der Vaart is fit genoeg om vrijdag met het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK tegen Brazilië te spelen. Dat heeft bondscoach Bert van Marwijk donderdag gezegd.
Lees verder >> terug naar spandoeken


Donderdag 01 Juli 2010 13:45 Catalunya negeert Spaanse ploeg
Vakantiegangers aan de Costa Brava zullen waarschijnlijk worden verrast dat het WK in veel Catalaanse steden totaal wordt genegeerd. In Barcelona zijn zelfs helemaal geen megaschermen geplaatst om de Spaanse ploeg te volgen.
Lees verder >> terug naar spandoeken


Donderdag 01 Juli 2010 12:34 Gentile ziet Oranje winnen
Bij een enquète onder 50 'kenners' in La Gazzetta dello Sport, heeft bijna niemand vertrouwen in een overwinning van Nederland op Brazilië. De sambaploeg wordt algemeen beschouwd als de komende winnaar van het WK, na een finale tegen Spanje.
Lees verder >>terug naar spandoeken


Donderdag 01 Juli 2010 12:27 Japanner Nishimura fluit Oranje-Brazilië
Nederland krijgt morgenmiddag in de kwartfinale tegen Brazilië te maken met een Japanse scheidsrechter. Yuichi Nishimura is door de scheidsrechterscommissie aangewezen voor het topduel. Hij floot op dit WK al drie andere wedstrijden.
Lees verder >>terug naar spandoeken


Donderdag 01 Juli 2010 11:19 WK-dagboek (24): Een andere opzet voor WK
René van der Gijp stelt dat een WK met maar acht deelnemers voor hem voldoende is. Dit is natuurlijk grappig bedoeld, maar een kern van waarheid heeft de bewering wel. Het megalomane toernooi is kwalitatief niet erg aantrekkelijk terug naar spandoeken


Laat zien dat jij fan bent van Oranje op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika met een spandoek en bestel hier een spandoek voor het WK. Je kunt hier je eigen spandoek ontwerpen met onze Editor en de mooie achtergronden, maar je kunt ook lettertypes en kleuren selecteren. Kortom, maak een uniek spandoek online zodat jij aan iedereen kunt laten zien dat je de voetballers van Oranje in Zuid-Afrika steunt. Een spandoek is groot, trekt de aandacht en kan dan ook prima door bedrijven gebruikt worden om te laten zien dat ook zij Oranje steunen. Onze spandoeken zijn van een zeer goede kwaliteit en worden geprint met een uv bestendige inkt. Levering van uw spandoek is mogelijk binnen 5 werkdagen, maar voor WK spandoeken streven wij naar drie dagen. Met de spoed knop kunt u zelfs een spandoek krijgen binnen 2 werkdagen. Bestel nu uw spandoek en feest mee met het WK in Afrika.

WK-Spandoek is een initiatief van Spandoekreclame

Zelf spandoek maken | Offerte | WK spandoekProducten | Voorbeelden | Links | Contact | Sitemap