Over Onlineprintwerk.nl (voorheen spandoekreclame)
Over Onlineprintwerk.nl
Onlineprintwerk.nl is een jong bedrijf uit Noord-Holland, dat toch enkele van de meest ervaren mensen uit de reclame en drukwereld kan inzetten. Zij zijn het namelijk die samen de stap hebben gezet om hun producten uitsluitend nog online te gaan verkopen. Dit tegen scherpe prijzen en snelle levertijden zonder verlies van kwaliteit.

Hoe kan dit?
Door te werken zonder overhead en een gloednieuw machinepark houden wij de kosten laag en de productie hoog. Onze ervaring met groot formaat printen garandeert de kwaliteit.

Betrouwbaarheid
Onlineprintwerk.nl is een zeer betrouwbaar bedrijf dat samenwerkt met alle grote banken en creditcardmaatschappijen. Alleen bedrijven die aan de strengste eisen voldoen worden door bedrijven als Mastercard, Visacard en IDeal geaccepteerd.

Service
Alle handelingen voor het bestellen en ontvangen van het door jou gewenste artikel vinden online plaats. Wil je een medewerker spreken, dan kan dat natuurlijk altijd!
Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08.30-17.30 uur. Via het contactformulier kun je ons een e-mail sturen. Wij doen onze uiterste best om jouw e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Contactgegevens:
info@onlineprintwerk.nl
De Drie Kronen 83
1601 MT Enkhuizen
088-5060222