400x200 cm spandoek formaat


<< Terug naar het overzicht

Vraag een offerte aan voor dit formaat

Maak je eigen spandoek met tekst en foto

Maak een Abraham Spandoek

Maak een WK spandoek


Spandoek materialen voor het formaat 400 x 200 cm

Voor het formaat spandoek 400 cm  x 200 cm kunt u kiezen uit verschillende materialen. Voor dit formaat spandoek kunt u kiezen voor de standaard materialen zoals Frontlit, Blacklit en Mesh. U kunt echt ook kiezen voor meer specialere materialen zoals: Zelfklevend vinyl, Regeneraat en Dibond. 


Frontlit / Bisonyl (zeildoek)

Frontlit (510 gram/m2) is geschikt voor binnen- en buitenreclame. Het is een doeksoort voor hoge resolutie drukwerk op grootformaat printers. De breedtes variëren van 160 tot 500 cm. Wij leveren frontlit standaard in een brandvertragende kwaliteit. Een niet-brandvertragende kwaliteit is ook leverbaar.


Frontlit

laat zich gemakkelijk samenvoegen tot een megadoek waarbij de lasnaden nagenoeg onzichtbaar zijn. Ook is het gemakkelijk te bewerken voor verstevigde zomen voor ringen of tunnels.


Backlit (zeildoek)

Backlit (500 gram/m2) is door de opaalachtige eigenschappen geschikt voor gebruik in lichtbakken of constructies waarbij het doek van achteren wordt belicht. Het doek is verkrijgbaar tot een breedte van 500 cm en wordt alleen in een brandvertragende kwaliteit geleverd. Backlit laat zich met een transparante band gemakkelijk samenvoegen tot een megadoek waarbij de lasnaden nagenoeg niet zichtbaar zijn.


Mesh

Mesh is geperforeerd gaasdoek dat zeer geschikt is voor toepassingen in de open ruimte omdat het materiaal winddoorlatend is. Door de perforatie en het lage soortelijke gewicht is mesh heel eenvoudig te monteren. De transparante structuur maakt mesh ook bijzonder populair voor toepassingen op of voor ramen. Wij leveren mesh in een brandvertragende kwaliteit.


Zelfklevend vinyl

Zelfklevend vinyl wordt veel toegepast voor autoreclame en gevelreclame. Vinyl is verkrijgbaar in een glossy, matte, transparant en one way vision uitvoering. Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor een permanente of een semi-permanente hechting. Zelfklevend vinyl is niet leverbaar in een brandvertragende kwaliteit.


Regeneraat

Regeneraat is een harde pvc schuimplaat dat door zijn weersbestendigheid geschikt is voor reclameborden en bouwborden. Het materiaal onderscheidt zich door het bijzonder lage gewicht en kan voor binnen- en buitentoepassingen gebruikt worden. Enipor is gemakkelijk outdoor te bewerken (frezen, stans en, zagen), leent zich goed voor belettering en bedrukking. De platen zijn 10 mm dik en verkrijgbaar in formaten van 122 x 305 cm en 156 x 305 cm.

Dibond

Dibond bestaat uit twee aluminiumlagen met een polyethyleenkern en een witte of zilver metalic laklaag. Het sterke, gladde en vormvaste materiaal is geschikt voor binnen- en buitenreclame zoals reclameborden en displays. Dibond laat zich goed bedrukken, maar door het harde gladde oppervlak is de hechting van de bedrukking kwetsbaar waardoor een bescherming geadviseerd wordt. Het plaatmateriaal is in verschillende diktes en in de formaten 150 x 305 cm en 157,5 x 305 cm leverbaar. Dibond is brandvertragend.Zelf spandoek maken | Offerte | WK spandoekProducten | Voorbeelden | Links | Contact | Sitemap