Spandoek spoedlevering

Bij Onlineprintwerk.nl (voorheen Spandoek Reclame) hebben we als één van de weinige; De spoedoptie. Iets duurder dan normaal maar enorm gewenst bij klanten met een strakke deadline.

https://www.onlineprintwerk.nl/


Wij bieden verschillende levertijden aan per product, jouw spandoek morgen in huis? Geen enkel probleem!

Kies alle gewenste producteigenschappen, vul de afmeting in en je ziet per leverdatum de prijzen.
Deze prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.

Bereken nu de prijs voor jouw spandoek met spoed geleverd!

Met de spoedoptie kun je jouw spandoekbestelling binnen twee werkdagen laten bezorgen. De kosten hiervan bereken je heel gemakkelijk hier.
Je kunt er dus voor kiezen om slechts enkele spandoek artikelen van jouw bestelling met spoed te laten leveren. Per leverdatum worden de verzendkosten toegevoegd.

Wil je dus een deel van jouw bestelling morgen geleverd hebben en de rest volgende week? Geen probleem! In het bestelproces zie je exact de verzendkosten per leverdatum staan.

Heb je de bestelling met spoed nodig vanwege een evenement of montage? Kies dan voor zekerheid en bij de verzendopties voor de Express levering.
Iets duurder, maar dan heb je ook meer zekerheid dat je bestelling op tijd binnen is!

LET OP: de express levering is niet in iedere stad mogelijk. Dit is altijd onder voorbehoud. Express levering is in ieder geval niet mogelijk in Zeeland en op de Wadden eilanden. Mocht de Express levering niet mogelijk zijn in de plaats van jouw gekozen aflevering, dan nemen wij contact met je op.